Facebook Ads

Skal jeg også hjælpe dig? 

Siden 2019 hjulpet mere end 300+ tilfredse selvstændige med en deres Facebook annoncering. 
Jeg hjælper og rådgiver små og mellemstore virksomheder med at styrke deres online tilstedeværelse igennem skræddersyede unikke WordPress hjemmesider.

Jeg har hjulpet mere end 200 tilfredse selvstændigeHvad er det? 

Facebook Ads

Markedsføring der virker!

Facebook Ads
er online annoncering på tværs af Facebook, Instagram og Messenger. Det fungerer ved, at du opretter en annonce med en bestemt målsætning, som herefter bliver vist i et passende format for din udvalgte målgruppe.

Facebook Ads og annoncering er blevet populært, da det konverterer meget hurtigt og effektivt. Så snart annoncen er oppe og køre, bliver den vist for potentielle kunder.

Derfor er Facebook annoncering så populært

Med 3,5 mio. månedlige brugere i Danmark, hvoraf 62% logger ind dagligt, har Facebook sat sig solidt i førersædet, når det kommer til sociale mediers udbredelse.

Det faktum, at så mange mennesker samles ét sted på daglig basis, gør naturligvis Facebook til et atrattivt sted at møde din kunder, nye som gamle eller nuværende. 

Derfor Facebook Ads annoncering!

Facebook er det absolut fortrukne og mest benyttede sociale medie i Danmark. Det er her man holder kontakt med venner og familie, finder underholdning og organiserer sig i grupper og gruppebeskeder. Ligegyldigt om du arbejder B2B eller B2C, så har personerne i din målgruppe med størst sandsynlighed en privat facebookprofil. Den kan du målrette i din annoncering. Become er bureauet, der målretter din annoncering på Facebook, til de rette målgrupper. 

 Gode grunde til       Facebook annoncering

  • Din målgruppe ER på Facebook
  • Du kan målrette din annoncering meget præcist på Facebook
  • Facebook brugerne interagerer godt med indholdet og er vant til at interagere med Facebook annoncerne
  • Du kan lave en annoncetype, der matcher præcist det formål, du annoncerer for
  • Du får konkret data, der giver dig indsigt i din målgruppe og deres interaktion med annoncerne
  • Retargeting på Facebook performer generelt rigtig godt

70% højere konvertering

Besøgende på din hjemmeside, der modtager retargeting, har en70% højere konverteringsratesammenlignet med andre besøgende (kilde)

Effektiv & målrettet markedsføring


Facebook annoncering er en effektiv måde at ramme dine kunder på. Målrettet annoncering ud fra valg af placering, køn, alder, geografik osv. Du rammer præcis den målgruppe du sigter efter. 

Lad os tage en snak

 
 
 
 
Det er bedst pr. mail
Jeg vil gerne ringes op
 
 
 
webmanden
unsplash