Få 5 GRATIS RÅD

Udfyld nedenstående formular, og få tilsendt 5 GRATIS og gode optimerings anbefalinger til din hjemmeside. 

JA TAK!
 
 
 
 
 
 

Processen


Jeg gennemgår din hjemmeside, og kommer med op til 5 GRATIS forslag, til steder du bør optimerer din hjemmeside, så brugervenligheden bliver bedre, og dine kunder ved hvad de skal, når de besøger din hjemmeside. 

Lad os tage skridtet sammen for at optimere din forretning

Hjemmeside


Skal du have designet en ny hjemmeside, så kan jeg hjælpe dig med at bygge den. Jeg arbejder i flere systemer og har 6 års erfaring med design og opbygning af hjemmesider. Priser fra kun 1495 kr. 

Facebook Ads 


Trænger du til at booste din virksomheds bundlinje eller brand? Få mest muligt ud af hver annoncekrone, og lad os hjælpe dig med at nå dine forretningsmål. Uanset hvad du har brug for, så lover vi dig, at vi har prøvet det hele mange gange før. Spark R..V med Facebook ads annoncering. Google ads

Ønsker du at markedsfører din hjemmeside, og dermed opnår mere trafik fra dine kunder, så er google Ads en god idé at kigge nærmere på. Det er effektiv online markedsføring målrettet din kundegruppe. 

Video

Jeg har god erfaring med at lave og redigerer mobil video, så du får den bedste opmærksomhed på dit firma eller produkt. Med priser fra kun 1295 kr. får du en video som du kan bruge på både hjemmeside og socialemedia. Om det er en præsentationsvideo, fremvisning, eller produktvideounsplash