Hvem er bag ved webmanden.dk? 

Det er altid en god føelse, at vide hvem man samarbejder og handler med. Derfor vil jeg præcenterer mig selv. 

Mit navn er Martin, jeg er 43 år og far til 3 børn. Jeg er uddannet indenfor online digital markedsføring og har de sidste 20 år arbejdet som selvstændig indenfor service branchen, hvoraf de seneste 8+ år er gået med at samle erfaring indenfor online synlighed. Alt min viden vil jeg selvfølgelig bruge til at hjælpe dig med at opnå de resultater du ønsker og drømmer om.  

Som mange af mine kunder (og muligvis dig) er jeg også ejer af en mindre virksomhed. Det betyder, at din succes er min succes!


Webmanden startede i 2019 med et ønske og en mission, om at kunne hjælpe nystartede, små og mellemstore virksomheder med deres online tilstedeværelse, uden at tømme kassekreditten. Det skulle være billigt, men stadig udføres med faglig stolthed.  Det produkt har jeg nu skræddersyet, så det lykkedes at udfører, med stor glæde for mine kunder og mig. hjulpet selvstændige, små og mellemstore virksomheder med billig, effekt markedsføring og flotte hjemmesider. 

Personlig service


Du får personlig service af MIG hele vejen igennem for løbet. Du indgår dermed flere led, og "smarte" sælgere, som du vil oplever ved mange bereauer i branchen. 
Hos mig får du den direkte kontakt!Billige priser


Billige priser på hjemmesider og online synlighed i foram af flotte billige hjemmesider og online markedsføring via Facebook eller Google. "Arbejdet udføres selvfølgelig med faglig stolthed". 

5 års erfaring


Du får en erfaren samarbejdspartner indenfor webdesign og online markedsføring. Jeg deler glædelig ud af min erfaring og know how, så du opnår det bedste resultat. 

Få valuta for pengene


Du betaler først når hjemmesiden er færdig og klar til lancering.Udnyt dit fulde budget


Før jeg begyndte selv at arbejde i branchen, harJeg selv kastet alt for mange "dumme" lærerpenge hos store bereauer, med mine egne projektor.Vi er i samme båd


Jeg er selv selvstændig og kan dermed sætte mig ind i din situation.

Kontakt mig

 
 
 
 
Det er bedst pr. mail
Jeg vil gerne ringes op